Skip to main content

Posts

Featured

It Has Been A Year! Behind The Scene of My Engagement Day

18 Disember 2017 Isnin
Assalamualaikum readers,

Oh my god, I kept breaking promises that I've made! (acah terkejut) Yah, I know yang on the last post I ada janji nak cerita pasal persiapan pertunangan myra kan? Hehe sorry readers (ceh padahal takde orang baca pun!) Guess what, I dah nak kahwin dah pun! hahaha. Actually, lagi 4 hari lagi je. I'm quite nervous right now tapi takde lah nervous sangat. Hopefully my wedding preparation is enough la nak menghadapi majlis yang akan datang ni. Harap sangat tak bertukar jadi Bridezilla lol~

Anyway, I still nak cerita pasal majlis pertunangan I tahun lepas walaupun tak lama lagi dah nak bergelar isteri orang dah. I kinda want to share some tips and preparations or just my humble experience bergelar tunang orang kann.

First of all, I nak cerita yang I tunang masa tu I masih belajar tau. So , I decide untuk bertunang masa cuti pertengahan semester and masa tu tengah Semester 5. Kinda susah jugak kan nak uruskan bila jauh apa semua? Thank …

Latest Posts

My Engagement Day

Allah Has A Better Plan For Me

Penat!

One Soul Backpacker - Melaka Bandaraya Bersejarah (Behind The Scene)

Tawar Hati

Istiadat Konvokesyen ke-81 UiTM