Skip to main content

Posts

Featured

Tentang Fynn Jamal Dari Hati.

Assalamualaikum,

sebenarnya kan.. dah lamaaaa sangat aku nak buat entry pasal Fynn Jamal which I prefer to call her kak fynn. tapi kan.. mood menulis mengarang tu belum sampai lagi. but since malam2 ni tengah layan lagu kak fynn kan so bismillah

4 tahun lepas -- tahun 2010.

kali pertama aku tau pasal kak fynn masa tu someone bagi aku satu video untuk bagi aku suntikan inspirasi. masa tu aku baru nak belajar main gitar. video tu adalah cover 150 juta by Hana Zatie


selidik punya selidik rupanya penyanyi asal lagu ni yelah ... FYNN JAMAL! lagu ni memang sesuai untuk beginner sebab chord dia sangat simple. chord D,G dan A sahaja. Disebabkan lagu ni lah, aku semangat sangat nak belajar gitar. aku siap mintak tolong dengan member2 kelas aku ajarkan lagi, but instead dorang main2kan aku. sengaja je dorang salah tunekan gitar aku (pfft!). aku ingat lagi, aku macam mengadu kat kak fynn via facebook (hahahahahaa) pasal orang2 yang cuba nak mental aku ni then kak fynn bagilah semangat kat aku. …

Latest Posts

It Has Been A Year! Behind The Scene of My Engagement Day

My Engagement Day

Allah Has A Better Plan For Me

Penat!

One Soul Backpacker - Melaka Bandaraya Bersejarah (Behind The Scene)

Tawar Hati

Istiadat Konvokesyen ke-81 UiTM